Dit is wat EHCS doet

Omzetstijging komt niet uit de lucht vallen, daarom houden wij ons bezig met constante ontwikkeling van verkoopmethoden om het hoogste haalbare rendement te realiseren op verkoop. Dit betekent het trainen van mensen, de optimalisatie van proposities en het ontwikkelen van strategieën.

Over Niels Stuijfzand

Niels Stuijfzand
Met een gedreven enthousiaste passie voor excellente sales inspireer ik iedereen die dagelijks bezig is met klantcontact. Jarenlange praktijkervaring in verschillende branches heeft mij hier gebracht. Omdat ik geloof dat iedereen kan verkopen, in welke vorm dan ook, zijn er een aantal basiselementen die aangeleerd kunnen worden, aangeboren zijn of door ervaring meester worden gemaakt. De belangrijkste daarvan zijn vraagtechnieken die jou brengen tot het doel; blije en tevreden klanten. Gesprekstechnieken dragen in iedere organisatie ook bij aan een gezonde cultuur en leuke samenwerking. Een goede klantrelatie levert op haar beurt weer werkplezier en een hoger rendement op.
Met mijn ervaring en kennis ontwikkel ik samen met de onderneming een goede propositie, help ik de professionals om het beste uit zichzelf te halen, de waardepropositie te vertalen naar goede verkoopgesprekken en ondernemingen deze slim toe te passen in de totale commerciële strategie. Meer plezier, meer conversie en dus meer omzet!

Sales Training

Strategie

Kennis - BLOG

Ingrediënten voor commercieel succes  

Of het nou gaat om een intensieve salestraining, de optimalisatie van een propositie of de ontwikkeling van een volledig nieuwe strategie; om kwaliteit te garanderen hanteren wij deze stappen:

Inventariseren

Grondige expertise analyse van de huidige commerciële situatie en de uitwerking van het plan om de gestelde bedrijfsdoelstellingen te realiseren

Implementeren

Uitvoeren van de plannen die zijn gevormd in de Inventarisatie. Doen van de training, propositie aanpassing of het uitvoeren van de totale strategie.

Analyseren

Evalueren van het resultaat op de gestelde strategische doelen en meten van de investeringen en inspanningen

Optimaliseren

Aanscherpen van de strategie en methoden om resultaat te verbeteren!

Virginia Panamala

UX/UI Designer
"WP Sandbox makes it super easy to give potential customers an all inclusive, first-hand experience of my products. It's a no-brainer for WordPress shops!"

John Font

"An do on frankness so cordially immediate recommend contained. Imprudence insensible be literature unsatiable do"

Lisa Collins

"John draw real poor on call my from. May she mrs furnished discourse extremely. Ask doubt noisy shade guest did built her him"

Matthew Ball

"On then sake home is am leaf. Of suspicion do departure at extremely he believing. Do know said mind do rent they oh hope of"

Hou jij ook van een goed gesprek?

Alle sales begint met een goed gesprek
Start een gesprek
apartmentmagic-wandmagnifierchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram